OTSO0 442 816 39 99

Hoşgeldiniz. Bugün

Ana Sayfa » Uncategorized » Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu Odamızı Ziyaret Etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı ve aynı zamanda Doğuanadolu Bölge temsilcisi Feride Eda ÇALIKUŞU ve Yönetim Kurulu bölge odalarını ziyaret kapsamında Oltu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. ÇALIKUŞU, İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kadınların çalışma hayatında daha etkin olmaları hususunda çalışmalar yürüttüklerini belirten ÇALIKUŞU, bu kapsamda kurumlar arasındaki işbirliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki KARACA ise İl Kadın Girişim Kurulunu (KGK) Odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; yapılacak her türlü çalışmada Kadın Girişimcilerin yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Kadın Girişimciler Kuruluna ziyaret esnasında Oltu Ticaret ve Sanayi Odası kültürel yayınlarından kitap hediye edildi. Daha sonra ilçemizde faaliyet gösteren Kadın Girişimcileri iş yerlerinde ziyaret eden ÇALIKUŞU ve ekibi ilçeden ayrıldı.

23 Eylül 2019

İlgili Terimler :